Ödesboxen + alla TRE vinyl (standard vinyl) (FÖRHANDSBOKNING) Visa större
  • Ödesboxen + alla TRE vinyl (standard vinyl) (FÖRHANDSBOKNING)
  • Ödesboxen + alla TRE vinyl (standard vinyl) (FÖRHANDSBOKNING)

Charta 77 - Ödesboxen + alla TRE vinyl (standard vinyl)

Charta 77

720 kr

Mer information

SKULD, Verdan-Di och URD.

Då alla bonusskivor och affischer försvann i branden innehåller boxen inte längre dom produkterna.

Vi var i Stockholm för att spela på Tompa Ekens pensionskonsert. Skivan ”Inget vara för evigt ….” hade släpps 2017 och vi kände att vi spelat klart efter den. Iden att spela in ett kort album för att kunna öppna turnén efter skivan med hela albumet hade vi blött några gånger. 8 låtar typ och runt 25-30 min långt.

Denna tanke växte sig till en idé om att släppa 3 skivor inom en 2 års period, en trilogi, en box ropade någon. Varje skiva skulle få namn efter en av de tre nornorna i fornnordiska mytologin och  följas upp av en kort turné där vi öppnade spelningen med låtarna från senast släppa platta.

Efter att ha åkt iväg till ingenmansland i norra Västmanland under sommaren 2019 och värkt ur oss en massa låtar fästes först 8 spår som släpptes i januari 2020 – albumet ”SKULD”. Skivan följdes också upp med en turné där vi öppnade med skivans alla spår, ja det blev väl bara 6 spelningar av de 12 som var tänkta. Det kom något virus emellan kan man säga.

I september 2020 följde vi upp ”SKULD” med skivan ”VERDAN-DI”. Redan när skivan släppes stod det klart att samtliga planerade spelningar efter den skivan fick skjutas upp. Vi genomförde dock en 50 personers konsert på Ögir i Köping som även streamades. Även denna spelning började med senaste skivans 8-spår.

Nu är vi i färdigställandet av skiva nummer #3 i serien som får namnet URD.

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: