En Rispa I Evigheten (CD album) (FÖRHANDSBOKNING) Visa större

Crash Nomada - En Rispa I Evigheten (CD album)

Crash Nomada

Varning: Få antal i lager

120 kr

Mer information

Folkpunkarna i Crash Nomada är tillbaka med sitt tredje album En rispa i evigheten. Tungt och svängigt och med fler influenser från svensk folkmusik än tidigare.

En rispa i evigheten speglar bandets bredd där de sömlöst rör sig mellan kängpunk, allsångsballader, folkmetal och 80-talsdoftande postpunk men kanske framförallt landar i sin dansanta och pumpande folkpunk. Texterna skär rakt igenom vår samtid och knyter an till vår historia. Vi bjuds på en blandning av hoppingivande och stärkande esoterisk visdom i låtar som Fällor, Ett steg närmare och Lyser upp allt medan låtar som Neoluddit, Ragnarök och Hata din identitet levererar en rejäl dos civilisationskritik. Låtarna är inspelade live i studion för att fånga direktheten och nerven. Texterna på skivan flätas ofta in i varandra där ord och fraser återkommer som mantran i olika låtar.

Skivan är producerad av Crash Nomada och Per Granberg (Charta 77) och mixad av Göran Frid.

Crash Nomada har hyllats för sin unika blandning av punk och folkmusik från olika delar av världen. Bandet firade 10-årsjubileum förra året. Efter många års spelande i Sverige och Europa är de ett av de mer etablerade banden i sin genre och har ett grundmurat rykte som en dansant och explosiv liveakt.

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: